Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Betaling kan bij ons middels een uitgebreid aantal betaalmethodes. Bij Wbsport.nl maakt u nooit kosten voor het afronden van een betaling.

Voor de betaling van uw bestelling kunt u kiezen uit iDEAL, Visa en Mastercard. Elekronische betalingen lopen via een beveiligde verbinding met onze betalingsprovider Multisafepay.

iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel en staat bekend om de veiligheid, snelheid en gemak. Nagenoeg iedere bank is bij iDeal aangesloten. Wij accepteren iDeal betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

Creditcard

U kunt bij Wbsport.nl betalen met Mastercard en Visa. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat uw betaling veilig verloopt. U bestelt het door u gewenste product. U maakt een keuze tussen de betaalmethodes Visa of Mastercard. Vul het kaartnummer, de vervaldatum, naam kaarthouder en card verificatie code (3- of 4- cijferig getal op de kaart) in. U geeft een goedkeuring voor de betaling waarna u een bevestiging van de bank ontvangt. De betaling is geslaagd en u keert terug naar de webshop. 

Alle aankopen die zijn betaald met Mastercard of Visa zijn verzekerd. 

* Een Wout Bergers Sport spaarcheque, tegoedbon of cadeaubon kunnen alleen in de winkel worden verzilverd. 

iDEAL Kassa MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay SOFORT Überweisung
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.