Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden met het artikel, is het artikel niet de juiste maat of voldoet het niet aan je verwachting? Wij zullen ons uiterste best doen om dit zo snel en goed mogelijk met je op te lossen. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van de  bestelling het artikel zonder reden van opgaaf retourneren. Dit geldt ook voor aanbiedingsproducten. Het artikel moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd inclusief een volledig ingevuld retour-formulier. 

Voorwaarden ruilen & retourneren

Het terugsturen van een artikel kan onder de volgende voorwaarden worden gedaan:

- Binnen 14 dagen na de ontvangst van de bestelling
- Invullen en bijsluiten van het bijgeleverde retourformulier
- In de originele staat en verpakking

Zorgt u ervoor dat u het artikel in een zak of doos verpakt zit. De schoendoos maakt ook deel uit van het aangekochte product, dus zorg ervoor dat u de schoendoos zelf in een andere doos verpakt.

Bij een beschadigde verpakking door middel van bijvoorbeeld tape of verzend-labels zijn wij genoodzaakt waardevermindering in rekening te brengen.

In de mail van de track & trace is de retourlink bijgevoegd die je kunt gebruiken om de bestelling te retourneren.

Vervolgens kun je het artikel opsturen naar het volgende adres:

W. Bergers Sport B.V.
Van der Werfstraat 43
2312 VV Leiden

Draag alsjeblieft zorg voor voldoende frankering om zodoende problemen met de verzending te voorkomen. Niet voldoende of ongefrankeerde zendingen kunnen helaas niet worden geaccepteerd.

Door u betaalde kosten voor de retourzending zijn voor u eigen rekening.

Nadat wij de zending hebben ontvangen en gecontroleerd zullen wij het
aankoopbedrag (inclusief eventueel bij aankoop betaalde verzendkosten*) zo spoedig mogelijk terugstorten op je rekening.
Het terugsturen van een artikel kan onder de volgende voorwaarden worden gedaan:

Verkeerde artikel en/of maat ontvangen? Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Om je zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen hebben wij meerdere oplossingen voor het ruilen en retourneren:

Ruilen & retourneren in de winkel

Wout Bergers Sport heeft meerdere winkels waar je het artikel gratis retourneren. Klik hier voor de winkels. Het winkelpersoneel staat voor je klaar om je te helpen. Retourneren kan alleen op vertoning van het ingevulde retour-formulier. Bij het retourneren wordt zo snel mogelijk het aankoopbedrag inclusief ook de eventuele bij aankoop betaalde verzendkosten* teruggestort via dezelfde betaalmethode waarmee de bestelling is voldaan. 

*Terugstorten bij aankoop betaalde verzendkosten wordt alleen gedaan bij het retourneren van de volledige bestelling onder de €50,-. Een gedeeltelijke retourzending komt niet in aanmerking voor terugbetaling van de bij aankoop betaalde verzendkosten.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.