Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Bent u niet tevreden met het artikel, is het artikel niet de juiste maat of voldoet het niet aan uw verwachting? Wij zullen altijd ons uiterste best doen om dit probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. kunt tot 14 dagen na de bestelling het artikel zonder reden van opgaaf retourneren. Dit geldt ook voor aanbiedingsproducten. Het artikel moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd inclusief een volledig ingevuld retourformulier. 

Voorwaarden ruilen & retourneren

Het terugsturen van een artikel kan onder de volgende voorwaarden worden gedaan:

- Binnen 14 werkdagen na de levering van de bestelling
- Volledig invullen en bijsluiten van het bijgeleverde retourformulier
- In de originele staat en verpakking

Draagt u alstublieft zorg voor voldoende frankering om zodoende problemen met de verzending te voorkomen. Niet voldoende of ongefrankeerde zendingen kunnen helaas niet worden geaccepteerd.

Verkeerde artikel en/of maat ontvangen? Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen hebben wij meerdere oplossingen voor het ruilen en retourneren:

Ruilen & retourneren in de winkel

Wout Bergers Sport heeft meerdere winkels waarbij u het artikel gratis kunt ruilen of retourneren. Klik hier voor de winkels. Het winkelpersoneel staat voor u klaar om het probleem op te lossen. Retourneren kan alleen op vertoning van de originele factuur en ingevulde retourformulier. Bij het volledig retourneren wordt zo snel mogelijk het aankoopbedrag inclusief ook de eventuele betaalde verzendkosten* teruggestort op dezelfde betaalrekening waarmee de bestelling is voldaan. 

* Terugstorten volledige verzendkosten wordt alleen gedaan bij het retourneren van de volledige bestelling onder de €50,-. 

Ruilen & retourneren via de post

Vul het bijgesloten retourformulier volledig in om het artikel retour te kunnen sturen. De teruggestuurde artikelen kunnen alleen worden geaccepteerd in originele staat en verpakking. 

U kunt het artikel opsturen naar het volgende adres:

W. Bergers Sport B.V.
Van der Werfstraat 43
2312 VV Leiden

Nadat wij van u de zending hebben ontvangen en gecontroleerd zullen wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk terugstorten op uw rekening.

Let op: De kosten van het retour sturen van het pakketje kunnen variëren tot €7,25. Retourzendingen vanuit het buitenland kunnen hiervan afwijken. iDEAL Kassa MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay SOFORT Überweisung
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.